Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Hlavní záložky

Výrobce

Cheese

Průměrné hodnocení: 4.7 (3× hodnoceno)

Cheese je hybrid indiky a sativy, jehož počátky šlechtění sahají do Velké Británie. Pro Cheese je příznačné pižmově sýrové aroma. Cheese má velmi intenzivní chuť a v kouři jsou cítit podtóny skunku. Cheese je keřovitá rostlina s palicemi tvrdými jako kámen. Pěstování této odrůdy je specifické v tom, že potřebuje dostatek prostoru pro růst. Pokud jde o léčebné účinky, Cheese dokáže neobyčejně efektivně ulevit od bolestí a funguje jako zázračný lék proti úzkosti.

Základní parametry

Informace o původu a životních cyklech rostliny

Typ
60% ind./ 40% sat., stabilní hybrid
Doba květu indoor
63 dní
Doba květu outdoor
říjen
Genetika
Cheese
Výška rostliny
235 cm
Šlechtitel
Vision Seeds
Země
Nizozemsko

Indikace

S jakými obtížemi vám může tato odrůda pomoci

Účinky

Jak na vás bude odrůda působit

Diskuze

Přidat komentář

V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!

V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!