Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Hlavní záložky

Výrobce

Marula Fruit Regular

Zatím nehodnoceno

Marula Fruit je silná indika s africkými kořeny. Abychom uctili její původ, pojmenovali jsme tuto odrůdu po stromu zvaném Marula, který také pochází z Afriky. Tyto velké a odolné stromy produkují ovoce, které dovede opít místní slony. I když má tato odrůda trochu jiné účinky, mají tyto dvě rostliny něco společného. Obě dvě mají obrovské koruny a psychoaktivní vlastnosti. K vyšlechtění odrůdy Marula Fruit jsme vybrali unikátní původní odrůdu, kterou jsme objevili v africké zemi Mozambik. Tuto původní odrůdu jsme zkřížili se silnou kalifornskou indikou.

Zkřížení těchto odrůd, které jsou z rozdílných konců světa, byl velice ambiciózní úkol. Můžeme ale říct, že jsme s výsledkem nad míru spokojeni! Odrůda Marula Fruit je indika dominantní odrůda, která obsahuje 75% genů z indiky a 25% genů ze sativy. Velice snadno se pěstuje, má slušné výnosy a nabídne vám i medicinální vlastnosti.

Říct, že je odrůda Marula Fruit relaxační, by nebylo správné. Popsat její účinky je totiž velice obtížné. Jsou podobné pocitu euforie, který máte po příjemné masáži celého těla a nebo po příjemném spánku. Pár potáhnutí aktivuje váš parasympatický nervový systém, uvolní vaše svaly a odstraní stres. Odrůda Marula Fruit odstraní veškerou tíhu, kterou nesete na svých ramenech a dopřeje vaší mysli klid. Nejedná se o odrůdu, která by byla vhodná pro denní užívání, místo toho je naprosto ideální pro večerní užití. Ubalte si jointa a utečte před vnějším světem. Její palice obsahují asi 20% THC, které navodí rychlé a dlouhotrvající účinky.

Jistě chápete, proč si medicinální uživatelé mohou oblíbit tuto odrůdu. Její fyzické účinky jsou účinné při úlevě od bolesti, pomůžou od úzkosti a také od stresu.

Odrůda Marula Fruit má příjemný terpenový profil. Její palice mají sladkou a cukrovou chuť s jemným dotekem třešní a cukrové vaty.

Základní parametry

Informace o původu a životních cyklech rostliny

Typ
Sativa 25% Indica 75%
Doba květu indoor
7 - 8 týdnů
Genetika
Mendocino x Mozambica
Výška rostliny
uvnitř 90-140 cm, venku 140-180 cm
Šlechtitel
Royal Queen Seeds
Země
Nizozemí

Indikace

S jakými obtížemi vám může tato odrůda pomoci

Účinky

Jak na vás bude odrůda působit

Diskuze

Přidat komentář

V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!

V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!