Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Hlavní záložky

Výrobce

Purple Queen Automatic

Průměrné hodnocení: 5 (1× hodnoceno)

Purple Queen Automatic je něco víc než pouze pěkná rostlina. Tato uklidňující odrůda zcela vymýtí stres a napětí z vaší mysli a svalstva. Naši šlechtitelé vytvořili tuto fialovou krásku pomocí selektivního šlechtitelství z odrůd Purple Auto a Critical Auto. Výsledkem je Purple Queen Automatic, která je silně indika-dominantní (80%) a zcela si vás získá svými relaxačními účinky.

Hledáte způsob jak snížit stres? Dál už nehledejte! Všichni zažíváme stres, bez ohledu na to, z čeho ho máme. Často nám může pomoci se párkrát zhluboka nadechnout a užít si teplou koupel. Joint či bong s odrůdou Purple Queen Automatic vám s uklidněním a odbouráním stresu pomůže ještě víc. Její účinky vám uvolní napětí, zpomalí vaše eratické myšlenky a oslabí úzkost. S každým potáhnutím pocítíte nával euforie. Vaše oblíbené písničky budou znít ještě lépe a pocítíte, jak se vám na obličeji vytváří úsměv.

Purple Queen Automatic má jedinečný terpenový profil, který zlepšuje celou zkušenost. Její exotická a odlišná chuť vás zcela odzbrojí. Její fialové květy voní po skunku, ovoci a citrusech. Každé potáhnutí chutná sladko-hořce s nádechem koření.

Základní parametry

Informace o původu a životních cyklech rostliny

Typ
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
Doba květu indoor
6 - 7 Týdny
Genetika
Purple Queen x Critical Auto
Výška rostliny
90-140 cm
Šlechtitel
Royal Queen Seeds
Země
Nizozemí

Indikace

S jakými obtížemi vám může tato odrůda pomoci

Účinky

Jak na vás bude odrůda působit

Diskuze

Přidat komentář

V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!

V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!