Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Hlavní záložky

Výrobce

El Patron

Zatím nehodnoceno

Odrůda El Patron vznikla zkřížením odrůd AMG a Shiva. AMG (Amnesia Mac Ganja) je sativa-dominantní hybrid, který obsahuje až 22% THC a má stimulační účinky. Kontrastem je Shiva. Tato indika chutná po kardamomu a má příjemné terapeutické účinky. Zkřížením těchto odrůd se nám povedlo vyšlechtit vyváženého hybrida, který má 60% sativové genetiky a 40% indikové. El Patron je plný THC a ovocných terpenů.

Někteří uživatelé milují high, který jim dodají sativové odrůdy, zatímco jiní preferují tělesnou zhulenost indiky. Odrůda El Patron je zlatou střední cestou. Tato odrůda vám navodí jak sativové, tak indikové účinky. Po vykouření této odrůdy si všimnete jemné cerebrální zhulenosti. Vaše neurony zbystří a ve vaší hlavě začnou vznikat kreativní nápady a myšlenky. Tento efekt se poté promění v uklidňující tělesnou zhulenost, která vede k příjemnému rozjímání. Všestranné účinky odrůdy El Patron z ní dělají skvělou odrůdu pro užívání během dne. Je to skvělá sociální odrůda na párty a je také skvělým kandidátem pro chvíle o samotě.

El Patron je také oblíbenou odrůdou mezi kuchaři. Její květy produkují silnou chuť a vůni připomínající citrusy a kush. Tyto chutě jsou skvělými doplňky v koláčích, sušenkách či jiných sladkostech.

Základní parametry

Informace o původu a životních cyklech rostliny

Typ
Sativa 60% Indica 40%
Doba květu indoor
9 - 10 týdnů
Genetika
AMG x Shiva
Výška rostliny
uvnitř 90-130 cm, venku 140-200 cm
Šlechtitel
Royal Queen Seeds
Země
Nizozemí

Účinky

Jak na vás bude odrůda působit

Diskuze

Přidat komentář

V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!

V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!