Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

21 semínek od 12 seedbank

Dali jsme všechny 4 kalendáře dohromady a celkem jsme k nim přidali 21 semínek. 18 semínek různých feminizovaných odrůd a 3 semínka jedné regulérní odrůdy. Pokud chcete doplnit svojí sbírku, tak toto je jedinečná příležitost. Koupit

Kalendář Cannapedia 2018 představuje každý měsíc jednu z odrůd od předních šlechtitelů konopí z celého světa. Kromě základních informací o genetice a parametrech rostlin nechybí cenné informace o lunárním cyklu a jeho praktickém využití, tentokrát i ve vztahu k ovocným stromům a dalším plodinám, ale i našemu zdraví. Kalendář vzniká v rámci projektu první české internetové encyklopedie konopných odrůd Cannapedia.

Samonakvétací

Dnes už běžná součást výbavy každého zkušeného pěstitele – semena odrůd, která vykvetou úžasně rychle a za jakýchkoli podmínek. Které samonakvétací odrůdy patří v současnosti mezi osvědčené klasiky? A jaké jsou nejžhavější novinky a zajímavosti v tomto svižně se rozvíjejícím oboru?

Feminizované

Feminizované odrůdy jsou láska, která nerezaví, to vám potvrdí každý konopný nadšenec. Jak vlastně vypadají hlavní špeky pro sezónu 2018 mezi feminizovanými liniemi? Jaké krásné nové hybridy vytvořili přední experti z nizozemských a španělských semenných bank? V kterých odrůdách mají podíl populární americké genetiky?

Legendární

Nejúspěšnější odrůdy v historii konopné kultury, milníky ve vývoji šlechtění marihuany, prvotřídní genetiky, které si vydobyly uznání u gurmánů i pěstitelů celého světa – pouze takové a žádné jiné patří do klubu konopných legend! V našem kalendáři mají své místo sladké delikatesy ze zámoří, skunkové nářezy z Holandska i exotické krásky ze Španělska.

Konopné odrůdy bohaté na CBD

Odrůdy s vysokým obsahem CBD (kanabidiolu) mají široké léčebné využití a díky minimálním psychoaktivním účinkům nebrání pacientům v normálním fungování. S tímto kalendářem získáte přehled o zbrusu nových a ryze léčivých odrůdách, které pomáhají rostoucímu počtu pacientů po celém světě.

Novinkou je obsáhlý přehled těch nejdůležitějších konopných veletrhů, konferencí, soutěží a dalších významných událostí.

Součástí kalendáře je dárek v podobě těchto semínek. Všechna semínka jsou chráněná pevným obalem.

 
Dále kalendář obsahuje standartně 3 ks regulérních semínek od semenné banky Top Tao Seeds a to jednu z následujících možností:

DO POZNÁMKY K OBJEDNÁVCE UVEĎTE PROSÍM O JAKÁ SEMÍNKA MÁTE ZÁJEM!

Kalendář vychází ve dvojjazyčném provedení. Česky a anglicky.

 

Koupíte na Canatura.cz