Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Hlavní záložky

Critical Cheese by Dinafem Seeds
Výrobce

Critical Cheese

Průměrné hodnocení: 4.5 (12× hodnoceno)

Critical Cheese od Dinafem je feminizovaná odrůda s převahou indiky, která je výsledkem křížení variet Cheese a Critical+, proslulých svou vůní i chutí. Critical Cheese se snadno pěstuje, má krátkou dobu kvetení, je robustní a vytváří velké, těžké a kompaktní palice pokryté pryskyřicí. Vzhledem k tomu, že vůně Critical Cheese může být v posledních dvou týdnech kvetení až nebezpečně silná, je potřeba použít filtr proti zápachu. Dá se pěstovat v libovolném pěstebním systému, zejména metodou SCROG, je ale nutno její růst regulovat. Venku se jí daří v kontinentálním či mírném podnebí nebo chráněném prostředí skleníku. Critical Cheese má pronikavou vůni a chuť s nádechem citrónu, borovice, parfému a sýra.

Základní parametry

Informace o původu a životních cyklech rostliny

Typ
65% ind./35 % sat.
Doba květu indoor
55–60 dnů
Doba květu outdoor
konec září / začátek října
Genetika
Critical+ x Cheese
Vůně
pronikavá, s nádechem citrónu, borovice, parfému a sýra
Šlechtitel
Dinafem
Země
Španělsko

Fotogalerie

Diskuze

Přidat komentář

V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!

V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!