Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Vychází pokračování veleúspěšného Konopného speciálu Bylinky revue se semínky v příloze

Úspěch a veskrze pozitivní reakce na loňský konopný speciál redakci Bylinky revue velmi mile překvapil, a proto se její členové rozhodli letos na jaře vydat pokračování, které svým obsahem volně navazuje na první díl, ale lze jej brát i jako zcela samostatnou publikaci.

Na co všechno se můžete těšit? Hned na začátek se dozvíte, jaký je rozdíl mezi konopnou léčbou a užíváním běžných farmaceutik, po čemž bude následovat detailní výčet těch nejčastějších diagnóz a stavů, na které tato rostlina pomáhá. Ať už máte vy nebo vaši blízcí závažné zdravotní problémy spojené třeba s diabetem, roztroušenou sklerózou, zánětlivými střevními poruchami či Parkinsonovou chorobou, nebo vás „jen“ neustále bolí záda, trápí vás bolestivá menstruace a v noci kvůli stresu nemůžete spát – na to všechno a mnoho dalších zdravotních neduhů lze vyzkoušet tento univerzální přírodní lék.

V každé kapitole věnované nejčastějším onemocněním a indikacím se nejprve dočtete, jak se daná nemoc projevuje a jak se konvenčně léčí, a následně se dozvíte, jakými způsoby a jakými mechanismy dokáže pomoci konopí – ať už se jedná o paliativní (podpůrnou) léčbu symptomů, nebo o celkové vyléčení. Kromě vědeckých důkazů a názorů odborníků se seznámíte i s konkrétními příběhy obyčejných pacientů, kterým konopná terapie výrazně zlepšila kvalitu života a mnohým z nich ho dokonce zachránila.

I přes relativní složitost celé problematiky jsme se snažili prezentované informace podávat co nejjednodušším a nejsrozumitelnějším jazykem, aby jim porozuměl pokud možno každý – publikace je tedy určena jak úplným laikům, tak lékařům, sestrám a dalším odborníkům, kteří se konopím profesně zabývají. A stejně jako v loňském roce se nám i letos podařilo zajistit semínka technického konopí. Rostliny z tohoto certifikovaného osiva by měly obsahovat méně než 0,3 procenta psychoaktivního tetrahydrokanabinolu (THC), takže jejich pěstování a nakládání s nimi je legální a nezpůsobuje omámení či „rauš“, s nímž je tato bylina běžně spojována. Kromě toho však obsahuje celou řadu dalších zdravotně prospěšných látek a zcela jistě se stane vítanou součástí vaší bylinkové zahrádky.

Objednejte si ještě dnes!

Mojebylinky.cz