Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Konopí a zdání demokracie v ČR.

Prezentace od Zdeňka Majzlíka na Cannafestu 2013. Přednáška je v původním znění, její stručný obsah najdete v popisu níže.

Autor ve svém příspěvku popisuje na příkladu své dcery trpící progresivní formou roztroušené sklerózy a na příkladu svém, kdy pro její léčení musí pěstovat a zpracovávat konopí a tím porušovat platné zákony, nesmyslnost a zločinnost právního stavu v ČR, kdy zákony a závazné předpisy jsou přijímány nikoli ve prospěch všech obyvatel státu, ale pouze ve prospěch úzké skupiny bezohledných lidí z řad politiků a lékařů. Ve svých závěrech dochází k názoru, že společenský systém v ČR je pouze další obměnou systému totalitního. Popisuje své aktivity, které doposud uskutečnil s cílem změnit současný pohled politiků a široké veřejnosti na léčebné konopí, a objasní , co se v tomto ohledu chystá podniknout v nejbližší době. Zároveň se k posluchačům obrací s prosbou o podporu.

Nenechte si ujít příští konferenci na veletrhu konopí a léčivých bylin Cannafest, který se bude konat ve dnech 10. - 12.11. 2017 na výstavišti Incheba v Praze. Simultánní překlad přednášek je zajištěn.

www.cannafest.com
www.facebook.com/cannafest