Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Hlavní záložky

Výrobce

Runtz Muffin

Zatím nehodnoceno

Runtz Muffin od Barney’s Farm je výsledkem pečlivého křížení Zkittlez x Gelato a coby uspokojivý potomek Cookies potěší pozoruhodným aroma a potentním, dobře vybalancovaným profilem. Ve šlechtitelské laboratoři byl pak tento hybrid zkřížen s naší Orange Punch, aby se zvýšila indikovost odrůdy a výrazně zlepšila produkce. Ochutnat tuhle lahůdku je jako zabalit se do deky prodchnuté sladkou vůní levandulového parfému s lehkým dotekem mandarinky. Hustá oblaka ovocného kouře přinášejí blaho a euforii, která trvá po celý den. Spláchněte ze sebe starosti a vykoupejte se ve opulentním oceánu ovocných příchutí – z palic se řine omamná pryskyřice s nevídaným obsahem THC až 29 procent.

Objevte lahodné vůně, které si pamatujete z cukráren dětství – například v pozdním kvetení se často objevují nádechy pomerančového marcipánu. Díky nespočtu mňamózních terpenů tato lahůdka zaručuje nádherný zážitek pro každého pěstitele a zahrádkáře. Na dozrávajících palicích podobných jiskřivým korunovačním klenotům se objevují jemné fialové a temně zelené tóny, radost pohledět. V outdooru se dá očekávat až dvoumetrová výška, zatímco v indooru se tato dobrůtka dobere nějakých 110–120 centimetrů při čtyřtýdenní vegetační době.

Tento dobře vyvážený a půvabný hybrid vám rychle doručí ohromující míru relaxace, odstraní jakékoli duševní napětí a zajistí hladký průběh celého dne, bez starostí a s jiskřivě pozitivní náladou. Runtz Muffin vám otevře dimenzi úplně nových pocitů, neboť zklidní myšlenky do podoby mírumilovných filozofických snů a z vaší mysli se stane líbezný horský potůček, zurčící ve slunném třpytu dne.

Základní parametry

Informace o původu a životních cyklech rostliny

Genetika
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Životní cyklus
56-63 dní
Výška rostliny
Indoor: 100-120 cm / Outdoor: 150-200 cm
Šlechtitel
Barneys Farm
Země
Nizozemsko

Diskuze

Přidat komentář

V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!

V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!