Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Hlavní záložky

Výrobce

Biscotti Mintz

Průměrné hodnocení: 3.2 (5× hodnoceno)

Lahůdka pro opravdové znalce, vyšlechtěná ze dvou špičkových a hojně vyhledávaných amerických odrůd. V laboratoři jsme zkřížili Biscotti, což je 80% indika, která si již nyní získává celosvětový věhlas, s naším exkluzivním a velmi lahodným fenotypem odrůdy Mintz.  

Výsledek je naprosto ohromující: díky genům Cookies x OG Kush v Biscotti jsme docílili neuvěřitelné potence a získali intenzivní příchuť, která byla završena právě přidáním lahodné genetiky Mintz. Tak vznikl nový šampion a naprosto unikátní přírůstek do našeho katalogu!  

Biscotti Mintz je odrůda s převládajícími fialovými tóny a naprosto šílenou produkcí trichomů. Když dozrává, na listech se objeví nádherná škála fialových, oranžových a zelených tónů, zatímco zavalité, tmavě zelené palice s dlouhými oranžovými pestíky přecházejí místy do fialova. 

Ohromí vás svými dráždivými příchutěmi, které ještě dlouho přetrvávají na patře. Ve vůni je cítit kush s nádechem čokoládových sušenek s jemnou mátou a kořením. Terpeny jako limonen, karyofylen a eukalyptol se spolu snoubí tak, že vytvářejí mimořádně lákavé aroma. Biscotti Mintz nabízí vysoce kreativní, soustředěný, a přitom relaxační účinek, kdy zároveň zjistíte, že vám dodává energii do celého těla.

Základní parametry

Informace o původu a životních cyklech rostliny

Typ
Indica
Doba květu indoor
56-63 dní
Genetika
Biscotti X Mintz
Výška rostliny
80-90 cm indoor, 200 cm outdoor
Šlechtitel
Barneys Farm
Země
Nizozemsko

Účinky

Jak na vás bude odrůda působit

Diskuze

Přidat komentář

V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!

V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!